Administratief Medewerker m/v (24 uur)

Roeters is een nuchter Drents bedrijf gevestigd in het mooie EEN. We zijn gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, melk- en staltechniek en tuin- en parkmachines. Aan Hoofdstraat 38-40 zijn een werkplaats, een winkel voor allerhande bedrijfsbenodigdheden én een showroom voor tuin- en parkmachines gevestigd.

Bezoekers krijgen advies op maat. De service van Roeters gaat verder. Twee routerijders voorzien agrarische ondernemers in Noord-Nederland zes-wekelijks van alle denkbare bedrijfsartikelen. Bovendien heeft Roeters een uitgebreide Roeters AgriWebshop. Service staat bij Roeters op EEN.

Als administratief medewerker houd je je bezig met het beheer van crediteuren en debiteuren, het boeken van facturen, het maken van offertes, het verrichten van nacalculaties en verzorg je periodieke rapportages. Je helpt bij het beheer van de webshop en je haalt voldoening uit het onderhouden van de website en social mediakanalen. Je assisteert bij het versturen van webbestellingen. We zoeken kortom een medewerker die SERVICE met hoofdletters schrijft. Roeters: dan weet je dat het goed is!

Roeters biedt een gevarieerde functie met veel ontwikkelruimte in een enthousiast team met een goede werksfeer. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden in EEN lijn met je functie.

Staat service bij jou ook op EEN en heb je interesse?

Schrijf, mail, bel of app Ludolf Roeters:
info@roetersbv.nl
T. 0592 65 62 86
M. 06 50 51 33 47

Roeters BV
Hoofdstraat 38-40
9342 PD EEN
www.roetersbv.nl

Roeters Landbouwmechanisatie
Roeters Tuin- en Parkmachines
Roeters Melk- en Staltechniek