Over Roeters B.V.

Roeters B.V. is een professioneel all-round mechanisatiebedrijf gevestigd in het Drentse Een. Zowel melkveehouders, akkerbouwers, loonwerkers, aannemers, gemeenten als particulieren weten zich bij ons altijd van harte welkom.

Ons bedrijf kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, kennis én service. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment topmerken voor verschillende markten. Zo is Roeters Landbouwmechanisatie B.V. het aangewezen adres voor boeren en loonwerkers als het draait om machines die de bedrijfsefficiëntie vergroten. Roeters Tuin- en Parkmachines B.V. biedt alle denkbare , arbeidsverlichtende machines voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin en park.

Roeters Dierbenodigdheden B.V. biedt zowel ‘traditionele’ als geautomatiseerde melkwinningstechnieken, waarmee melkveehouders het beste uit hun veestapel halen. Ook voor (kalver)stalinrichting en drinkautomaten kunt u bij Roeters Dierbenodigdheden terecht. De combinatie van gemotiveerde, deskundige medewerkers met kwaliteitsmachines en producten staat borg voor rendement, zekerheid en veel werkplezier.

Illustraties_Roeters_Begroeters_Man_En_Vrouw