Welkom bij Roeters Dierbenodigdheden B.V.

Roeters heeft veel ervaring in de verkoop en service van dierbenodigdheden en melk- en staltechnieksystemen in Noord-Nederland. Wij beschikken over ervaren medewerkers, waarmee we onze klanten snel en adequaat van dienst kunnen zijn. Geen bedrijf is hetzelfde; iedere situatie vraagt om maatwerk. Het leveren van service is voor ons vanzelfsprekend.

Roeters Dierbenodigdheden vertegenwoordigt louter sterke merken. Zo biedt GEA uitstekende stalinrichtingsproducten, waarbij naast ligboxen-, boxbedekkingen en voerhekken ook besturingssystemen voor ventilatiesystemen worden geleverd en gemonteerd. De producten van Hanskamp sluiten naadloos aan op het GEA assortiment. Bekende Hanskamp producten zijn het L'port Sluithek, de PipeFeeder krachtvoerdosator en het CowToilet.

Ook voor de kalveropfok bent u bij Roeters Dierbenodigdheden aan het juiste adres. We leveren Urban kalvermelkmengers, kalverdrinkautomaten en krachtvoerstations en CalfOTel huisvestingssystemen, waarmee uw jongvee een gezonde start maakt.

ATO ventilatiesystemen en GEA-, Doda- en Reck-mestscheiders, -schuiven, -robots en –mixers maken het assortiment voor de moderne melkveehouder compleet.

Iedere zes weken bezoekt de Verkoop Route Wagen uw bedrijf voor de levering van allerhandE bedrijfsartikelen, waaronder reinigingsmiddelen, dippen, sprayen, tepelvoeringen, filters, stalkrabbers, scheppen, vorken, Gallagher afrasteringsmaterialen, laarzen, klompen, overalls en diverse soorten &merken bolussen en pillen. Op aanvraag kunnen er ook speciale bestellingen meegenomen worden.

Nieuws Dierbenodigdheden

Hoge kortingen op Gallagher-producten tijdens speciale voorverkoopactie

14 mrt 2023

Als klant van Roeters kunt u tijdens de speciale voorverkoopperiode dit jaar opnieuw profiteren…

> Lees verder

Gratis renovatiescan en vrijblijvend advies voor melkveebedrijven

20 okt 2022

Het winterseizoen komt eraan, tijd om de stal te optimaliseren. Want een koe die…

> Lees verder

Ketose aantonen, voorkomen en behandelen

18 okt 2022

Ongeveer een op de tien Nederlandse melkkoeien heeft de eerste maanden na afkalven last…

> Lees verder
roeters_brochure_mockup

Bekijk onze bedrijfsfolder

Vul uw gegevens in en download direct de folder

Download brochure

Aanmelding nieuwsbrief

Video