Roeters Tuin- en Parkmachines B.V. profileert zich al sinds jaar en dag als dé tuin- en parkspecialist in de regio. `Je bent bij ons aan het goede adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van alle mogelijke bos-, tuin- en parkmachines en tuingereedschap. We hebben een zeer breed en compleet assortiment voor zowel de particuliere als professionele gebruiker`, vertelt Ludolf Roeters in de speciaalzaak aan de Hoofdstraat in Een. Hij stelt dat zijn bedrijf klanten bedient in een straal van zo’n 25 kilometer rondom de vestigingsplaats.

Met louter topproducten wordt het onderhoud van de tuin een plezierige en tijdbesparende beleving. In het gesprek met Ludolf Roeters valt dan al snel de naam van het merk Husqvarna. “Een topmerk dat op alle gebieden waar ze machines voor leveren vooroploopt. We zijn pro-dealer en kunnen dan ook alles uit hun assortiment leveren, van automowers, trimmers, bladblazers, kettingzagen, gewone grasmaaiers tot aan hogedrukreinigers en alle andere tuingereedschappen.”

Sinds de samenwerking met Husqvarna is Roeters Tuin en Park niet alleen bij particulieren in trek, maar ook de meest geschikte partner voor professionele gebruikers, zoals hoveniers of gemeenten waar mensen werkzaam zijn in de openbare ruimte. “We merken dat we steeds vaker bij die bedrijven en gemeenten aan tafel zitten, bijvoorbeeld bij aanbestedingen. De ondersteuning van een topfabrikant als Husqvarna is dan meer dan welkom.”

Topdrukte

Een paar weken nadat de coronacrisis uitbrak, was het topdrukte bij Roeters Tuin en Park, vertelt Ludolf Roeters. “Iedereen wilde klaarblijkelijk met de tuin aan de slag. De producten, vooral de robotmaaiers, waren niet aan de slepen. Gelukkig had Husqvarna erop ingespeeld door een extra loods te huren voor de producten, maar het is nog nooit zo druk geweest.” Roeters heeft naast Husqvarna ook veel producten van merken als Honda en Gardena. ”Gardena is ook van de allerbeste kwaliteit en ook een onderdeel van het Husqvarna-concern.”

“Het mooie is dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nu een tuin hebt die je kunt kenschetsen als een postzegel of een parkachtig terrein, wij hebben voor alles een passende oplossing. Van groot tot klein, zeg maar”́, verduidelijkt Ludolf Roeters, die de kwaliteit van de producten die hij levert het allerbelangrijkst vindt omdat zijn klanten daarop moeten kunnen vertrouwen.

Steeds meer apparaten met accu’s

De machines worden in toenemende mate geschikt gemaakt voor accu ́s. De tijd van benzine voor bijvoorbeeld grasmaaiers is eigenlijk al langer voorbij omdat aangeraden wordt gebruik te maken van Aspen, dat milieutechnisch minder vervuilend is en ook qua gezondheid beter voor degene die het apparaat of de machine bedient. Ludolf Roeters: “Inmiddels worden bijna alle machines geleverd in een accuvariant, wat veel prettiger in gebruik is en geen uitstoot met zich meebrengt. Bij Husqvarna is het bijvoorbeeld mogelijk om één accusysteem te gebruiken voor meerdere machines, zoals een kettingzaag, een grasmaaier en een bladblazer. Qua vermogen doen ze ook niet meer onder voor de oudere apparaten en machines. We merken dat onze klanten ook steeds bewuster naar het milieu kijken. Het is dan mooi dat we producten kunnen leveren van een fabrikant die daarin wereldwijd de
toon zet.”

Eigen werkplaats

​Service en kwaliteit staan als vanzelfsprekend hoog in het vaandel bij Roeters Tuin en Park. “Door onze jarenlange ervaring zijn onze klanten verzekerd van professioneel en persoonlijk advies, waardoor we voor iedereen de juiste oplossing kunnen bieden. Daarnaast kan iedereen natuurlijk ook bij ons terecht voor uitleg en tips over de functies, bediening en een juist gebruik van de machines. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties, iedereen is verzekerd van snelle en goede service. We hebben een eigen werkplaats in Een. Onze vakkundige en ervaren technici worden doorlopend getraind om onze klanten deskundige ondersteuning te kunnen bieden.”

Husqvarna Automowers® – toonaangevend

Met de Automower® 435X AWD lanceerde Husqvarna, wereldleider in robotmaaiers, bijvoorbeeld een baanbrekende robotmaaier. Door de vierwielaandrijving en de unieke nieuwe vormgeving kan deze robotmaaier steile hellingen tot maar liefst 70% aan. Om dat cijfer in perspectief te plaatsen: een zwarte skipiste heeft een helling van ongeveer 40 tot 60%, een skischans ongeveer 70%. De nieuwe robotmaaier van Husqvarna kan terreinen tot 3500 vierkante meter bestrijken.

Al sinds 1995 is Husqvarna Automower® wereldwijd de toonaangevende robotmaaier voor zowel openbare als privégazons, en staat hij bekend om zijn stille, betrouwbare aanpak van complexe grasvelden. De Husqvarna Automower® kan dus gemakkelijk steile hellingen aan, keert automatisch terug naar het laadstation en kan met connectiviteit van overal ter wereld worden bediend. Dankzij de zelfbemestende maaitechniek van de machine en zijn ultralichte draaiende messen heeft het gazon minder bemesting nodig in vergelijking met andere maaitechnieken. De Husqvarna Automower® maait slechts een beetje per keer maar doet dat vaak. Samen met de zelfbemestende techniek zorgt dit voor een dikker, groener gazon met minder mosvorming.

Roeters Tuin- en Parkmachines

Herfstbegroeters van RoetersHoofdstraat 42
9342 PD Een
T. 0592 65 65 47
E. tuinenparkmachines@roetersbv.nl
W. roetersbv.nl/tuin-park-techniek

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 17:00 In de wintermaanden (Dec, jan en febr.) tot 12:00 uur
Middagpauze gesloten 12:00 – 13:00
Zondags gesloten

(bron: ditisnorg.nl)

Nieuwscategorieën ,