Roetersrijders Foeke Holtrop en Roelof Kiers komen (6-wekelijks) naar u toe!

Als melkveehouder wil je altijd vooruit. De verzorging van uw vee vraagt permanent om uw aandacht. U wilt nooit misgrijpen en altijd de artikelen bij de hand hebben om uw vee optimaal te voeren, te behandelen en te verzorgen.

Gemak dient de mens. De ‘Roetersrijders’ van Roeters Melk- en Staltechniek kennen uw bedrijf en weten als geen ander wat ù belangrijk vindt bij de verzorging van uw vee. Eén keer per 6 weken bevoorraden Foeke Holtrop of Roelof Kiers u van alle denkbare bedrijfsbenodigdheden.

Zowel Foeke als Roelof hebben ruime ervaring in de melkveehouderij. Foeke is een specialist in voeding en uiergezondheid; Roelof heeft tientallen jaren ervaring in (melkwinnings)techniek. Met twee opvallende, ruim gesorteerde ‘Roetersbussen’ doorkruizen Foeke en Roelof het verzorgingsgebied, dat naast de thuisprovincie Drenthe ook Groningen en een groot deel van Friesland omvat.

Via E-Nieuwsbrieven, social media en de website (www.roetersbv.nl) berichten we u om de 6 weken over acties en seizoensproducten, zodat u altijd dié producten in huis heeft om uw melk- en jongvee goed te kunnen verzorgen. Uier- en klauwgezondheid, hygiëne en voeding zijn hierin vaste items.

Roeters AgriShop

Mist u onverhoopt toch een product en laat de bezorging door Foeke of Roelof nog even op zich wachten? Dan biedt de Roeters AgriShop uitkomst. Klik hier om uw product(en) te bestellen en u heeft de volgende dag uw bestelling in huis.

Service en advies

Foeke en Roelof zijn routerijders in de breedste zin van het woord. Ze bedienen u niet alleen fysiek van producten, maar vergezellen dit ook van het beste advies. Ze kennen uw bedrijf, luisteren naar uw specifieke wensen en passen het advies hierop aan. Foeke en Roelof zijn toegewijd en besteden tijdens hun bedrijfsbezoeken maximaal aandacht aan u. Dit is de reden waarom u Foeke en Roelof niet continu telefonisch kunt bereiken. Heeft u toch vragen die niet langer kunnen wachten? Stuur dan een E-mail aan Foeke (vrw@roetersbv.nl) of Roelof (vrb@roetersbv.nl) of neem rechtstreeks contact met Roeters: 0592 65 62 86. Foeke en Roelof beantwoorden uw mail na het beëindigen van hun dagelijkse route of, indien gewenst, bij het eerstvolgende bedrijfsbezoek.

Roeters, dan weet je dat het goed is!

Nieuwscategorieën ,