Roeters BV in het Drentse Een onderstreept met de verwerving van het dealerschap van Kubota compacttractoren opnieuw haar slogan ‘Roeters, dan weet je dat het goed is’.

Ludolf Roeters is in zijn nopjes met het A-merk in het tuin- en parksegment: “Kubota is een begrip onder de compact-trekkers. Zo biedt de Kubota LX-serie de beste wendbaarheid in zijn klasse. De rijk uitgeruste allrounders combineren moderne technologie met een hoog niveau van comfort, prestaties en zuinigheid.”

“Of je nu gazons maait, materiaal verplaatst of wegen onderhoudt; deze multi-getalenteerde Kubota LX tractor kan een breed scala aan taken in de openbare ruimte moeiteloos aan. De op- en aanbouwopties zijn talrijk. Het design in een dominant oranje kleur spreekt iedereen tot de verbeelding en met haar Stage V motor, goed voor 35 of 40 pk en hydrostaat transmissie met 3 groepen en een hefvermogen tot 1150 kg is de veelzijdige Kubota overal een graag geziene gast. Ook de Kubota zitmaaiers en vierwiel aangedreven RTV-voertuigen mogen op veel enthousiasme in de markt rekenen. Wij nodigen onze klanten dus graag uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Hoofdstraat 38-40 in Een om de Kubota tractoren van dichtbij te bewonderen,” besluit Roeters opgetogen.

For Earth, For Life: Kubota