Fendt

Fendt is wereldwijd bekend om de grensverleggende technologie en superieure, productie verhogende techniek. Het topmerk Fendt staat voor kwaliteitsproducten en toonaangevende technologie. De innovaties van Fendt vormen de basis voor de uitzonderlijke efficiëntie van haar producten. Met Fendt profiteert u vooral van meer rendement en veelzijdigheid, maar ook van meer comfort en veiligheid.

Kortom, met Fendt bereikt u maximale efficiëntie.

Fendt Katana: de kracht van precisie

Roeters staat in Noordoost-Nederland bekend als een hoogwaardige leverancier van
landbouwmachines, melkwinningstechniek en tuin- en parkmachines. Vanuit het Drentse Ee worden naast akkerbouwers, veehouders, tuinliefhebbers en professionele groenbeheerders in toenemende mate loonwerkers op hun wenken bediend.

Fendt dealerschap

Deze groeiende populariteit is niet in de laatste plaat toe te rekenen aan het in 2012 verworven Fendt dealerschap. Dit beperkt zich niet tot trekkers en werktuigen. Zo heeft Roeters in 2019 actief de Fendt Katana hakselaar gedemonstreerd. Mét resultaat: onlangs heeft Roeters de eerste Katana verkocht aan een Groningse loonwerker. En als er één Katana over de dam is, volgen er meer!

Gebruikers van de Fendt Katana hakselaar zijn zonder uitzondering enthousiast.
De Groningse loonwerker roemt het werkcomfort en het lage geluidsvolume. Ook het rijgedrag, zowel in het veld als op de weg, is onovertroffen. Gras of mais: de enorme hakseltrommel en de zes perswalsen met hun grote muil verwerken de hoogste opbrengsten met de beste hakselkwaliteit.

Persoonlijk contact

Roeters neemt binnenkort telefonisch contact met u op om de precieze voordelen van Fendt Katana voor uw bedrijf te bespreken. Bij voorkeur doen we dit natuurlijk in de vorm van een persoonlijk gesprek of beter: een demonstratie!

U wilt nu al meer informatie over de Fendt Katana inwinnen?
Neem contact op met Arjan Suurd (06 82 81 08 19arjan@roetersbv.nl).

ROETERS: DAN WEET JE DAT HET GOED IS!

Meer informatie: