GEA

Melkveehouders hebben te kampen met een stijgende vraag naar melk en melkproducten van de steeds meer verstedelijkte wereldbevolking, tegen een achtergrond van hogere kwaliteitseisen, gezondheid van dieren en productienormen. GEA begrijpt deze uitdagingen en wat melkveehouders nodig hebben om hun bedrijf met succes te runnen.

Innovatief melken

Melkveehouders moeten vandaag melk van hoge kwaliteit produceren op een winstgevende manier, ondanks de stijgende kosten voor dierenvoer, energie en land, en ondanks de schommelende melkprijzen. Voor alle activiteiten in het melkveebedrijf is GEA sinds 1926 toonaangevend als leverancier van innovatieve oplossingen voor bedrijven wereldwijd.

Met onze aanpak van totaaloplossingen bieden we alles van het melken en de opslag van melk, (automatische) voersystemen, mestmanagement, stalinrichting, oplossingen voor jongvee en geïntegreerde hulpmiddelen voor (melk)bedrijfsmanagement, evenals verfijnde serviceconcepten.

Van individuele producten tot complete, geïntegreerde melksystemen, onze innovatieve technologie wordt ontwikkeld en geproduceerd volgens de meest recente richtlijnen en gecertificeerde kwaliteitsnormen. Als expert is GEA een betrouwbare partner van melkveehouders over de hele wereld, om te helpen hun toekomst met succes en op een duurzame manier te managen.

Hier vindt u alle producten, diensten en contactgegevens.
Ook staan er filmpjes van onze producten in de praktijk.
Klik hier voor het videokanaal.